Inbraakveilig installeert voor je bedrijf hoe-dan-ook een alarmsysteem van een topmerk.

Alarmsystemen voor bedrijven worden gekozen om te voldoen aan de vereisten volgens de risicograad, maar ook de uitgebreide mogelijkheden of het fraaie uitzicht kunnen meespelen in de keuze. Wat ze in ieder geval allemaal zijn, is: betrouwbaar.

Omdat Inbraakveilig een INCERT gecertificeerde alarminstallateur is, dragen ook onze alarmsystemen-zelf het INCERT kwaliteitslabel. Het is de garantie voor een betrouwbare alarmsysteem voor je bedrijf dat meteen voldoet aan de strengste eisen die door verzekeringsmaatschappijen worden opgelegd.

SATEL alarmsystemen

SATEL alarmsystemen

Met een SATEL alarmsysteem haal je de voordelen en de betrouwbaarheid van een topklasse hoog-risico beveiliging naar je bedrijf. Het aanbod van SATEL omvat namelijk een breed scala aan alarmapparatuur, tot en met uitgebreide Graad 3 alarmsystemen voor de beveiliging van b.v. militaire sites en banken.

SATEL alarmsystemen scoren daarnaast hoog op het vlak van automatisering en toegangscontrole functies. Ook de gebruiksvriendelijkheid en het fraaie uitzicht van hun op maat programmeerbare klavieren kunnen veel kritische klanten overtuigen.

SATEL biedt zowel draadloze als bedrade oplossingen voor alarmsystemen.

De VERSA en de INTEGRA zijn de 2 top-alarmsystemen van deze Poolse “beveiligingskrak”.

RISCO alarmsystemen

RISCO alarmsystemen

Israël is omwille van zijn specifieke veiligheidsproblematiek in het Midden-Oosten koploper in de ontwikkeling van personendetectie. RISCO, een Israëlische alarmsystemen fabrikant, past deze technologie dan ook toe in hun gamma inbraakalarmen en -detectoren.

Met een alarmsysteem van RISCO heb je een betaalbaar, betrouwbaar alarmsysteem voor je bedrijf. De ProSYS™ en ProSYS™ Plus zijn krachtige Graad 3 alarmsystemen.

Een dik pluspunt krijgt RISCO voor de eenvoud en efficiëntie van hun videoverificatie. Met de ProSYS™ Plus met VUpoint verificatiecamera’s controleer je zelf alarmmeldingen of laat je de beelden doorsturen naar een alarmcentrale.

RISCO biedt zowel draadloze als bedrade oplossingen voor alarmsystemen.

De ProSYS™ en ProSYS™ Plus van RISCO zijn top-alarmsystemen met een excellente prijs/kwaliteit verhouding.

TIP: Inbraakveilig is RISCO PLATINUM PARTNER. Ontdek de voordelen.

Meer over het RISCO LightSYS™ 2 alarmsysteem
BOSCH alarmcomponenten

BOSCH alarmcomponenten

Intelligente inbraakdetectiesystemen weten precies wanneer er werkelijk gevaar dreigt en wanneer iets of iemand een vals alarm veroorzaakt.

De geavanceerde detectoren van BOSCH bieden optimale detectieresultaten en voorkomen nagenoeg elke onbedoelde alarmactivatie, zoals sterke luchtstromen, bewegende objecten en dieren.

Dat is de reden waarom Inbraakveilig de uiterst precieze BOSCH bewegingsmelders zo graag toepast voor high-end alarmsystemen.

No-nonsense geldt ook zeker voor de alarmcomponenten van BOSCH.

Meer over Bosch alarmcomponenten
JABLOTRON alarmsystemen

JABLOTRON alarmsystemen

Een JABLOTRON alarmsysteem wordt vooral gekozen voor kleinere bedrijfsgebouwen en winkels met een lagere risicograad.

De eenvoud en het gebruiksgemak, de snelle installatie en de eenvoud van het programmeren – en dus lagere installatie-kost bepalen soms de keuze voor een JABLOTRON alarmsysteem.

Van nature zijn JABLOTRON alarmen draadloze alarmsystemen waar evenwel ook bedrade alarmcomponenten zoals detectoren en sirenes op kunnen worden aangesloten.

JABLOTRON is het uitgelezen alarmsysteem voor wie zich toch degelijk wil beveiligen maar niet te veel wil betalen.

Meer over het JABLOTRON alarmsysteem

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country

Vertrouw de studie van je alarmsysteem toe aan een specialist. Vertrouw op Inbraakveilig.

Prijsaanvraag