Intelligente beveiligingscamera's

waarschuwen bij onheil

Intelligente beveiligingscamera
Face & Human Detection

Face & Human Detection

Een selectie van de beveiligingscamera’s die Inbraakveilig aanbiedt, is uitgerust met gezichtsherkenning en detectie van menselijke silhouetten.
Met deze geavanceerde detectietechnieken wordt het mogelijk om “ongewenste” alarmmeldingen te vermijden. Want aan het melden van beweging van katten of andere dieren heeft niemand iets.

Indringingsdetectie

Indringingsdetectie

Objecten, mensen, voertuigen,… die een virtuele lijn kruisen of een gebied binnendringen worden ogenblikkelijk gedetecteerd. Het intelligent camerasysteem kan autonoom reageren en voorgeprogrammeerde acties ondernemen. En het is nog zo slim om je ook even op de hoogte te brengen. Als visuele detectie niet toereikend is, kunnen er ook warmtebeeld of thermische camera’s ingezet worden.

Nummerplaatherkenning

Nummerplaatherkenning

Nummerplaatherkenning – of ANPR camera’s kennen verschillende toepassingen. Ze kunnen worden ingezet om nummerplaten te interpreteren en vast te leggen en  evt. te vergelijken met een bestaande (whitelist) database. Op basis daarvan kan een reeks handelingen volgen: alarmeren of bv. slagbomen en poorten open sturen; een beveiligingscamera ook voor je gemak dus.

People Counting

People Counting

Het aantal mensen tellen dat op een dag je zaak bezocht heeft. Dat doe je met een People Counting beveiligingscamera. Het levert nuttige informatie voor je personeelsbezetting en je marketing. Maar ze kunnen ook ingezet worden in functie van beveiliging om in te schatten hoeveel mensen er zich op een bepaald moment in je gebouw bevinden.

Heat Map

Heat Map

Beveiligingscamera’s (tegelijk) gebruikt voor marketing doeleinden. De camera’s geven je een goed overzicht van de drukst bezochte “hot spots” in je zaak. Deze informatie kan je benutten om te zien welke rayons de meeste aandacht trekken om dan producten te verplaatsen, de aandacht te vestigen op producten die je wilt promoten, enz.

Vertrouw de studie van de camerabewaking voor je bedrijf toe aan een specialist. Vertrouw op Inbraakveilig.

Ook voor de beveiliging van je woning: camerabewaking thuis.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag