Parlofoon & Videofoon

Want de deur openen voor eender wie is geen goed idee

Parlofoon & Videofoon

Parlofoon en videofoon

Een minimum aan beveiliging

De toegang tot je bedrijf bewaken met een – liefst visuele – controle is zowat het minimum aan elektronische beveiliging. Zo komen je medewerkers en jijzelf nooit zomaar oog in oog te staan met potentieel gevaarlijke individuen.

De parlofoon- en videofoon-systemen van Inbraakveilig bieden bovenop die veiligheid ook nog extra comfort. Zo kan je de systemen ook gebruiken voor interne communicatie, als intercomsysteem. Een koppeling met je telefonie of je computernetwerk of doormelding naar je GSM behoort ook tot de mogelijkheden.

Je bedrijf mag dan wel voorzien zijn van de allerveiligste deursloten of het meest betrouwbare alarm. Maar als de deuren zomaar opengemaakt worden voor eender wie … ?!

Check minstens eerst voor wie de deur geopend wordt! Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Een videofoon of parlofoon zijn daarom zowat het minimum aan (elektronische) beveiliging.

Ontdek onze parlofonie formules

Flexibele formules

Een videofoon of parlofoon-systeem aankopen en afschrijven over een bepaalde periode – of inboeken als vaste kost met een maandelijkse factuur. Naargelang je specifieke situatie en andere financieringsbehoeften kan het één al interessanter zijn dan het andere.

Ontdek onze aankoop-, lease- en huurformules
Met geluid of/en beeld

Met geluid of/en beeld

Om te checken wie er voor je deur staat, kan je dat doen met een parlofoon of met een videofoon. Zien wie er aanbelt is natuurlijk nóg een stuk veiliger dan alleen horen. En de camera registreert meteen!

Meer info
Voor kleine en grote bedrijven

Voor kleine en grote bedrijven

Ook voor grotere bedrijven heeft Inbraakveilig de beste parlofonie en videofonie oplossingen met handige intercom- en toegangscontrole functies. Comfort en veiligheid voor elke medewerker!

Meer info
Op een scherm in je bedrijf of op je smartphone

Op een scherm in je bedrijf of op je smartphone

videofoon via je smartphone

Ook als je niet op je bedrijf bent, is het nuttig om te weten wie er aanbelt aan de deur. Ook voor de veiligheid. Inbraken worden dikwijls voorafgegaan door verkenning … De camera registreert het dan.

meer info
De deur openen via je videofoon-scherm of via je GSM

De deur openen via je videofoon-scherm of via je GSM

access control met je videofoon

Hoe comfortabel is het niet als je ook op afstand deuren of poorten kunt openen? Comfortabel en tegelijk extra veilig. Sommige videofoons zijn ook uitgerust met een badgelezer of een codeklavier.

meer info
Een mooie videofoon met oog voor je interieur

Een mooie videofoon met oog voor je interieur

design en draadloze video intercoms

Een mooie touchscreen deurmonitor.
Een buitenpost met oog voor detail en design. En wanneer het aanbrengen van kabels geen optie is, zijn er ook betrouwbare draadloze videofoon systemen.

meer info

Altijd met veiligheid voorop: elektronisch en mechanisch

elektronisch en mechanisch

Elektronisch gestuurde toegang tot je bedrijf moet wel altijd nog veilig blijven. Zowel i.v.m. inbraakveiligheid als met algemene en brandveiligheid. Inbraakveilig is expert in 100% veilige videofonie oplossingen.

Veilige videofonie

De investeringen in beveiliging kunnen, naast de gewone afschrijvingen, van een bijkomende aftrek van 20,5% genieten, namelijk de “Aftrek voor investering”.

 

investeringsaftrek voor beveiliging

Ook de kosten voor het leveren van bepaalde beveiligingsdiensten zijn aftrekbaar als beroepskosten, tot 120% (in plaats van 100%).

 

aftrek beroepskosten voor beveiliging

Door de beveiliging van je werkomgeving te verhogen met een videofoon of parlofoon, beperk je niet alleen het risico op diefstal, inbraak of een overval maar ook de financiële gevolgen ervan. Bovendien creëer je een zorgeloze werksfeer voor jou en je werknemers. Waarom zou je nog onnodige risico’s nemen?

Vertrouw op een expert

je beveiliging is maar zo sterk als de zwakste schakel

Inbraakveilig heeft de ervaring en de expertise in huis om een 100 % veilige parlofoon of videofoon te installeren. Videofonie, uitgebreid met veilige, elektronisch gestuurde sloten, evt. bediend met badge, code, vingerafdruk, een App op afstand,… evt. geïntegreerd in je camerabewaking.

Onze videofoniepecialisten weten precies hoe ze je bedrijf moeten beveiligen… en het je tegelijk gemakkelijk maken.

Voor een videofoon systeem voor een bedrijf gelden andere regels dan voor particulieren.

Het videofonie systeem van een bedrijf – wat een publiek toegankelijk plaats is – is altijd onderworpen aan de Camerawet. Je bent dus m.a.w. verplicht om je videofoon te registreren zoals een camerabewaking, pictogram(men) aan te brengen en een verwerkingsregister bij te houden. Meer informatie hierover vind je op onze uitgebreide pagina over de camerabewaking wetgeving voor bedrijven.

 

Meer over de camerawet en privacy

Contacteer ons Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Dahua Technology
Sefica
Iseo
Panasonic
 
Prijsaanvraag