Inbraakdetectie met een nauwkeurige bewegingsmelder, daar staat – of valt je alarmsysteem mee.

Want zelfs de knapste, slimste alarmsystemen stellen niets voor zonder nauwkeurige bewegingsmelders. Want wat als een bewegingsmelder niets “ziet” of eenvoudig “misleid” wordt? Dan heb je eenvoudigweg geen “inbraakdetectie”.

Inbraakveilig selecteert voor zijn alarmsystemen de beste sensors. Gevoelige bewegingsmelders die alles zien – maar niet zomaar misleid kunnen worden.

BOSCH alarm detector

Deutsche Gründlichkeit

De BOSCH bewegingsmelder is sedert 2001 onze “huisdetector”. Waarom? Simpel, wij en onze klanten zijn er sindsdien uiterst tevreden over! Deze inbraakdetectie laat je dan ook nooit in de steek.

De BOSCH bewegingsmelder detecteert uiterst nauwkeurig en is voorzien van alle mogelijke snufjes om niet misleid te kunnen worden; door sabotage, huisdieren, luchtstromen, bewegende bomen en struiken, enz.

BOSCH heeft zowel PIR detectors (passief infrarood), radar detectors, als gecombineerde (dual technology) bewegingsmelders in het gamma. Ook sabotagebeveiliging en anti-mask (AM) technologie is uiteraard voorzien in deze gesofisticeerde alarm detector.

Vanzelfsprekend voldoet de BOSCH alarm detector aan zowat alle kwaliteitseisen zoals ook aan de INCERT norm.

De meest gebruikte BOSCH inbraakdetectoren

RISCO alarm detector

Inbraakdetectie van de detectiespecialist

Door zijn geschiedenis heen, is Israël altijd al continu op zoek moeten gaan naar oplossingen om elk vorm van indringing op hun terrein op te sporen. RISCO, een Israëlische fabrikant, past deze kennis toe in een breed aanbod alarm detectors.

De RISCO bewegingsmelder gaat daarom nog een stapje verder dan de meeste fabrikanten. Met de “QUAD” alarm detector wordt zowel beweging aan de omtrek van een ruimte (de muren) als in het centrum van de ruimte gedetecteerd. Hun “Sway Recognition” waarmee beweging van bv.  struiken uitgefilterd wordt – en hun “Anti-Cloak” technologie waarmee hun alarm detectors niet kunnen misleid worden door bv. inbrekers in thermische pakken, maken de RISCO bewegingsmelders uiterst betrouwbaar.

Het zal dus niet verbazen dat de RISCO alarm detector voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en dus ook aan de INCERT norm.

De meest gebruikte RISCO inbraakdetectoren

Vertrouw de conceptie van je alarmsysteem toe aan een specialist. Vertrouw op Inbraakveilig.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag