Access control

Voor je veiligheid en je comfort

Access control
HomeHome (bedrijf)Access Control

Met access control bepaal jij wie – waar – wanneer binnen mag in je bedrijf.

Als er niemand aanwezig is, waakt je inbraakalarm over je bedrijf.  Je access control beveiligt de toegang tot je bedrijfsgebouw tijdens de openingsuren.

Met access control maak je meteen komaf met het ingewikkelde en onveilige sleutels doorgeven en sleutel-onder-de-mat gedoe. Je vermijdt tegelijk ook dat er kopieën van sleutels circuleren waar niemand nog zicht op heeft, laat staan het bestaan ervan kent.

Wanneer een sleutel verloren raakt, alle sloten vervangen; ook dat is verleden tijd. Met je access control blokkeer je eenvoudig en ogenblikkelijk de toegang voor een bepaalde code of badge.

Een goede mechanische beveiliging van deuren, ramen en poorten met goede sloten is natuurlijk essentieel voor ieders veiligheid binnen je bedrijf.

Maar als iemand zijn sleutel verliest, hoeft diegene die hem vindt – of erger, gestolen heeft – alleen maar hetzelfde te doen als hij of zij zelf om binnen te geraken: de sleutel omdraaien

Met een elektronisch toegangscontrole systeem bepaal jij wie – waar – wanneer binnen mag in je bedrijf.

En je maakt meteen komaf met je enorme sleutelbos!

elektronisch en mechanisch

elektronisch en mechanisch

Het controleren van de toegang tot je bedrijf kan zowel met mechanische als met elektronische beveiligingsmaatregelen. Of met de combinatie van beide. Dezelfde sleutel voor elke deur of poort of met een badge of code de deur of poort openen. Het zijn maar een paar mogelijkheden.

Meer info
Veilige access control

Veilige access control

Als de toegang tot je bedrijf elektronisch gestuurd wordt, dan is het belangrijk dat dit veilig gebeurt. Zowel i.v.m. inbraakveiligheid (security) maar ook i.v.m. brandveiligheid en algemene veiligheid (safety). Inbraakveilig is expert in 100% veilige access control oplossingen.

Meer info
Access control<br />op afstand

Access control
op afstand

Hoe comfortabel is het niet als je op afstand deuren of poorten kunt openen? Vanaf je smartphone, tablet of PC. De meeste access control systemen van Inbraakveilig bieden die mogelijkheden. En tegelijk zorgen ze toch voor de hoogste veiligheid. Toegangscontrole voor comfort én extra veiligheid dus.

meer info
Access control<br />passend bij je interieur

Access control
passend bij je interieur

Een elegant codeklavier, elektronisch oogstrelend deurbeslag,…
Access control met oog voor detail en design. Als het belangrijk is dat je interieur niet wordt gekrenkt, zijn er ook (evt. gedeeltelijk) draadloze, betrouwbare toegangscontrole systemen.

meer info
Geïntegreerd in andere beveiligingssystemen

Geïntegreerd in andere beveiligingssystemen

Access control gekoppeld aan je inbraakalarm, je camerabewaking, je videofoon of je brandmeldinstallatie. Het zijn mogelijkheden die je beveiliging naar een hoger niveau kunnen tillen. Zo kan je bv. met een camera verifiëren of je een bepaalde de persoon echt wel binnen wilt laten in je bedrijf.

meer info

Flexibele formules

Je access control aankopen of leasen met de ALL-INbraakveilig formule

Een toegangscontrole systeem aankopen en afschrijven over een bepaalde periode – of inboeken als vaste kost met een maandelijkse factuur. Naargelang je specifieke situatie en andere financieringsbehoeften kan het één al interessanter zijn dan het andere.

Toegangscontrole kopen, leasen of huren

Vertrouw op een expert

want je beveiliging is maar zo sterk als de zwakste schakel

Inbraakveilig heeft de ervaring en de expertise in huis om een 100% veilige toegangscontrole te installeren. Toegangscontrole met veilige elektronisch gestuurde sloten, bediend met badges, codes, vingerafdruk, een App op afstand, … , eventueel geïntegreerd in je inbraakalarm, camerabewaking, videofoon of brandalarm.

Onze toegangscontrolespecialisten weten precies hoe ze met een access control systeem je bedrijf moeten beveiligen en het je tegelijk gemakkelijk maken.

Zoals er voor sleutels een sleutelplan is, bestaat er ook voor elektronische toegangscontrole een toegangsplan. Inbraakveilig is de ideale partner om je hierbij te helpen.

Je investeringen in access control kunnen, naast de gewone afschrijvingen, van een bijkomende aftrek van 20,5% genieten, namelijk de “Aftrek voor investeringen”. Lees meer

 

Ook de kosten voor het leveren van bepaalde beveiligingsdiensten zijn aftrekbaar als beroepskosten, tot 120% (in plaats van 100%). Lees meer

 

Door de beveiliging van je werkomgeving te verhogen met een access control systeem, beperk je niet alleen het risico op diefstal, inbraak of een overval maar ook de financiële gevolgen ervan. Bovendien creëer je een zorgeloze werksfeer voor jou en je werknemers. Waarom zou je nog onnodige risico’s nemen?

Contacteer ons Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Dahua Technology
Sefica
Iseo
Panasonic
 
Prijsaanvraag