Sleutels en sleutelservices

Sleutels en sleutelservice

Sleutels en sleutelservice

Geen beter adres dan Inbraakveilig!

Terwijl je wacht, maken wij volgende soorten sleutels:

Een perfecte kopie

Jaren ervaring en moderne computergestuurde sleutelmachines zorgen daar voor. En onze vakmannen zijn straf genoeg om je sleutel nog met de vijl perfect af te werken.

Snel geholpen

Dankzij onze enorme voorraad sleutelmodellen, kan je doorgaans meteen geholpen worden. Alleen sommige certificaatsleutels moeten soms besteld worden bij de fabrikant.

Degelijk advies

In onze winkels / showrooms vind je bekwame vakmannen die je met raad en daad kunnen bijstaan als het over sleutels en sloten gaat.

Vlot bereikbaar

Al onze vestigingen zijn goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Sleutel kwijt of gestolen?

Dan is het misschien het moment om veiligheidscilinders met veiligheidssleutels te overwegen

Als iemand je sleutel gevonden – of erger, gestolen – heeft, is je bedrijf niet meer veilig. De cilinders (de sloten) moeten dan vervangen worden. Misschien is dan net het uitgelezen moment om je sloten eens van naderbij te bekijken. Tegen een al-bij-al beperkte meerprijs kan je van je bedrijfsgebouw een “inbraakveilig” gebouw maken. Met alle comfort er bovenop: bv. 1 sleutel voor alle deuren, omkeerbare sleutels, enz.
Je kan zelfs nog een stapje verder gaan en de toegang tot je bedrijf elektronisch laten maken zodat je geen sleutels meer nodig hebt. Een App op je smartphone, een badge of zelfs je bankkaart kunnen dan je sleutel vervangen.
Hou je het toch liever bij traditionele sleutel, dan kan je opteren voor een veiligheidscilinder met veiligheidssleutel of certificaatsleutel.

Hoe herken je een goede veiligheidssleutel?

Als er te gemakkelijk sleutels kunnen bijgemaakt worden voor je deurslot kan dat voor onveiligheid zorgen. Een goede veiligheidssleutel kan niet zomaar eender wie laten dupliceren. Alleen op vertoon van een uniek eigendomscertificaat kan een kopie aangevraagd worden van de sleutel. Dat is alvast een eerste veiligheid. Maar er zijn er nog.

De veiligheid die een veiligheidssleutel biedt, hangt natuurlijk nauw samen met de kwaliteit van de veiligheidscilinder.

Omkeerbaar

De sleutel past in beide richtingen. Dit biedt uiteraard meer gebruiksgemak.

Lange "sleutelhals"

Als de veiligheidssleutel een lange “sleutelhals” heeft (bij onze ISEO CSR R9Plus bv. 13 mm lang), is er nooit een probleem als er hogere veiligheidsrozetten worden geplaatst. De sleutel kan dan nog altijd soepel ronddraaien zonder hinder.

Nieuwzilver

De betere veiligheidssleutel is vervaardigd uit nieuwzilver (nickel silver), een ideale legering i.v.m. slijtvastheid en hardheid.

Inkepingen ook aan de zijkanten

​Inkepingen aan de zijkanten van de veiligheidssleutel zorgen voor een extra controle in de cilinder, een extra moeilijkheid om de sleutel te kopiëren én een extra beveiliging tegen manipulatie van de cilinder.

Gepatenteerd profiel

Het gepatenteerd profiel (dat je ziet als je op de tip van de sleutel kijkt: bv. CSR) zorgt er voor dat de veiligheidssleutel alleen kan gedupliceerd worden door de fabrikant en zijn erkende partners en dealers en enkel met geregistreerde, speciale apparatuur.

Met gelijksluitende cilinders

Een goede veiligheidssleutel hoort bij een kwalitatieve veiligheidscilinder. Met gelijksluitende veiligheidscilinders is het mogelijk om alle sloten in je woning met éénzelfde sleutel te bedienen.

Gegraveerde code

In de greep van de veiligheidssleutel wordt doorgaans een code gegraveerd. Dit is een langere code met cijfers en letters.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag