Beveiliging is een samenspel van organisatorische, bouwkundige en elektronische beveiligingsmaatregelen. Als die perfect op elkaar afgestemd zijn, kunnen ze elkaar ook versterken. Maar je beveiliging is ook maar zo sterk als de zwakste schakel.

Inbraakveilig geeft je zicht op het totaalplaatje! Je garantie voor een goed, neutraal en volledig advies over je beveiliging met toegangscontrole!

TIP: alvorens een beslissing te nemen over het access control systeem voor je bedrijf, kan je best even kennismaken met de unieke voordelen van ons SALTO systeem.

Mechanische<br />access control

Mechanische
access control

Sloten en sleutels, zeg maar. Met gelijksluitende cilinders kan je bv. alle deuren met eenzelfde sleutel openen en afsluiten. Met een sleutelplan zorg je er voor dat de juiste persoon met de juiste sleutel, de juiste deur kan openen.

meer info
Elektronische<br />access control

Elektronische
access control

Met elektronische access control kan je ogenblikkelijk iemand toegang geven of weigeren; met vele systemen zelfs op afstand. Het maakt een eenvoudig en overzichtelijk toegangsbeheer mogelijk zonder sleutels.

meer info
Elektro-mechanische<br />access control

Elektro-mechanische
access control

De combinatie van de twee dus. Hierin is Inbraakveilig superieur. Want super beveiligde elektronische sturingen worden hier gekoppeld aan super veilig sluitwerk. Zo kan bv. je access control een motorgestuurd meerpuntsslot aansturen.

meer info

De slotenmaker

Al meer dan 20 jaar de referentie in Vlaanderen.

Dag & nacht paraat - 7 op 7

Kies uw regio: Dendermonde | Gent | NinoveLot | Knokke-Heist

Bel 052 22 21 35

Bel 09 223 02 10

Bel 054 32 37 26

Bel 02 305 83 00

Bel 050 62 14 98

Prijsaanvraag