Verzekerde en beveiligde opname

mis geen enkele gebeurtenis

camerabewaking voor bedrijf op grote Android TV

Op je camerabewaking moet je kunnen rekenen. Als er zich iets voordoet, wil je kunnen beschikken over de opnames.

Inbraakveilig levert je een betrouwbaar opnametoestel. Het is het kloppende hart van je camerasysteem. Het zorgt eventueel ook voor de visualisatie van je beelden.

Afhankelijk van de toegepaste technologie, stellen wij je een DVR (digitale video recorder), NVR (netwerk video recorder), XVR (de combinatie) of een opnameserver met geavanceerde software (zoals de ProBox) voor.

Back-up, redundantie en data-beveiliging zijn begrippen die, zeker voor bedrijven en handelszaken, uiterst belangrijk zijn.

Back-up opname

Back-up opname

Als back-up kunnen opnames weggeschreven worden naar The Cloud of naar een SD-card die ingebouwd is in de camera. Zo mis je geen enkele belangrijke opname … ook niet als je opnametoestel vernield, gesaboteerd of gestolen wordt.

Stroom Back-up

Stroom Back-up

Ook voor als de spanning (bv. door sabotage) uitvalt, zijn er oplossingen; van back-up batterijen tot  UPS noodstroomvoorzieningen.

Data beveiliging

Data beveiliging

Een laatste, zeer belangrijk aspect is de beveiliging van je gegevens en je camerabeelden. De opnametoestellen die Inbraakveilig aanbiedt, zijn beveiligde systemen met paswoorden en verbindingen die  persoonlijk, beveiligd en versleuteld zijn.

Vertrouw de studie van je camerabewaking toe aan een specialist. Vertrouw op Inbraakveilig.

Ook voor de beveiliging van je privé hebben we sterke oplossingen. Ontdek het op camerabewaking thuis.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag