Integratie van access control in de overige beveiligingssystemen van je woning kan in twee richtingen: de toegangscontrole integreren in de andere systemen – of omgekeerd.

Zo kan je toegangscontrole gekoppeld worden aan je alarmsysteem. De codeklavieren van je alarm worden dan ook gebruikt voor je toegangscontrole (omgekeerd kan niet omwille van de INCERT norm die bepaalt dat je enkel met specifieke alarmcomponenten, die bovendien INCERT gekeurd moeten zijn, een alarmsysteem mag uitschakelen).

Videoverificatie – met camerabeelden van je camerabewaking of je videofoon – kan wel in beide richtingen geïntegreerd worden. Zo kan je er bv. ook het beeld bij krijgen als iemand een badge aanbiedt of een toegangscode intikt. Eventueel kunnen intelligente camera’s gekoppeld worden aan je toegangscontrole; bv. om met een nummerplaatherkenningscamera (ANPR) de slagboom te openen.​

Logische koppelingen met je brandalarm kunnen uiteraard ook. Als het brandalarm in werking schiet, moeten bv. de sloten ontgrendeld worden.

Koppeling met je alarmsysteem

Koppeling met je alarmsysteem

De codeklavieren van je inbraakalarm kunnen dan ook dienen om via je access control deuren te openen. Let op: in omgekeerde richting mag dit niet.

Integratie van camerabewaking

Integratie van camerabewaking

Met een videofoon of een bewakingscamera is videoverificatie mogelijk van alles wat er in je access control gebeurt. Maar ook kunnen bv. intelligente camera’s ingezet worden om deuren automatisch te openen.

Koppeling met je brandalarm

Koppeling met je brandalarm

Je access control ontgrendelt de nodige sloten, op commando van je brandalarm bij paniek of brand, zodat iedereen veilig naar buiten kan.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag