Via je videofoon kan je ook de toegang tot je bedrijf controleren. Omdat je videofoon je beelden toont van de camera is access control en video het ideale huwelijk.

Zo geniet je van het voordeel dat je in alle veiligheid de deuren en poorten van je bedrijf op afstand kunt openen. Bij Inbraakveilig kan je dit met extra access control mogelijkheden combineren. Zo kan je bv. tegelijk een badge wandlezer of een toegangscode klavier of zelfs een fingerprint scanner voorzien. Met alle voordelen van access control: registratie, gebruikersbeheer ook op afstand, enz.

Inbraakveilig is dan de aangewezen expert om dit 100% veilig te laten verlopen. Met veilig, betrouwbare mechanisch sluitwerk maar ook met optimaal beveiligde elektronische sturingen.

Toegang verlenen <br /> vanaf je smartphone

Toegang verlenen
vanaf je smartphone

Live en direct. Het beeld toont je wie er voor de deur staat. Je kan dan beslissen of je al dan niet de deur of poort opent. 100% veilig. Altijd.

Of de toegang controleren <br /> met badges of codes

Of de toegang controleren
met badges of codes

Zo kan je ook met je videofoon het “sleutelgedoe” vermijden. Wie binnen mag, kan dat met een code, kaart, badge of tag of zelfs met zijn vingerafdruk.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag