Ook als je niet op je bedrijf bent of als er helemaal niemand aanwezig is, kan jij – of een van je medewerkers – er op elk moment van verwittigd worden dat er iemand aan de deur aanbelt. De keuze kan dan gemaakt worden om evt. de deur te openen via een App. Als er niemand antwoordt, kan de bezoeker een bericht op de “voice-mail” inspreken.

Dat is niet alleen handig maar ook veilig. De camerabeelden worden met de meeste systemen namelijk opgenomen. Niet zelden worden inbraken voorafgegaan door een verkenningsronde. Zo ruik je tijdig onraad!

Oproepen op je scherm

Oproepen op je scherm

Aan de mooie touchscreen monitors kan er gekozen worden om een gesprek te starten of om de deur te openen. Sommige systemen kunnen ook een pop-up tonen op een PC scherm. Via de software is het dan mogelijk om bv. een deur te openen.

Maar ook op je smartphone

Maar ook op je smartphone

Je smartphone – of die van je medewerker – rinkelt mee. Via de App open je het camerabeeld en beslis je of je antwoordt en of je de deur opent. Of je nu op kantoor bent of waar ook ter wereld. Het lijkt in ieder geval altijd of er iemand aanwezig is …

De slotenmaker

Al meer dan 20 jaar de referentie in Vlaanderen.

Dag & nacht paraat - 7 op 7

Kies uw regio: Dendermonde | Gent | NinoveLot | Knokke-Heist

Bel 052 22 21 35

Bel 09 223 02 10

Bel 054 32 37 26

Bel 02 305 83 00

Bel 050 62 14 98

Prijsaanvraag