Een toegangsbadge mag niet zomaar eenvoudig te kopiëren zijn. Dat dit wel vaker zo is, kwam al uitvoering in het nieuws. De access control systemen van Inbraakveilig zijn beveiligd tegen het “klonen” van toegangsbadges.

De elektronische sturing, de App en de software moeten natuurlijk ook goed beveiligd zijn tegen hacking. Ook voor wat dat betreft mag je met de access control systemen van Inbraakveilig op beide oren slapen.

Toegangscontrole is uiteraard bedoeld om alle deuren en poorten goed dicht te houden. Maar bij brand of paniek mag het systeem de veiligheid van de mensen achter die gesloten deuren niet in het gedrang brengen. De access control systemen van Inbraakveilig zijn veilig in geval van brand en hebben paniekfuncties.

Beveiligde elektronica

De elektronica die een elektronische access control aanstuurt, wordt aan de binnenkant van het gebouw geplaatst. Manipulatie van de elektronica langs de buitenkant is daarom onmogelijk.

Beveiligde mechaniek

Inbraakveilig zorgt er voor dat het slot en de vergrendeling voldoende weerstand bieden tegen inbraak. Voor de buitendeuren zorgen wij er b.v. altijd voor dat de nachtschoot de deur beveiligt.

Beveiligde gegevens

Sommige badges en tags kunnen eenvoudig “gekloond” worden. Dat kwam al uitvoering in het nieuws. De badges en tags van de access control systemen die inbraakveilig plaatst, zijn daarop een zeldzame uitzondering!

Beveiligde communicatie

Op afstand met de App of software een deur openen is natuurlijk wel handig voor jou maar mag dat niet zijn voor mensen met slechte bedoelingen. Je access control van Inbraakveilig is daar tegen beveiligd.

Algemene veiligheid

Met een access control systeem zijn deuren en poorten super beveiligd tegen het openen. Maar bij brand of paniek moet datzelfde systeem ook deuren en poorten veilig kunnen openen.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag