Een comfortabel, gebruiksvriendelijk alarmsysteem zorgt er voor dat je je alarm ook daadwerkelijk gebruikt … Altijd. Er zijn geen belemmeringen die jou of je medewerkers ervan weerhouden om het alarm te activeren. Want als dat zo zou zijn, dan zou je alarmsysteem eenvoudigweg geen nut hebben.

Een touchscreen bedieningsklavier dat helemaal op maat kan geprogrammeerd worden, zones die afzonderlijk kunnen bewaakt worden, gebruikers met verschillende rechten, de combinatie van raam- en deurcontacten en inbraakdetectoren, … Dat zijn dingen die het leven gemakkelijk – en tegelijk vooral ook veilig maken.

Voeg daar nog extra comfort aan toe zoals bv. het openen van een poort, het aansteken van de verlichting, het optrekken of neerlaten van rolluiken, … via de afstandsbediening of zelfs met een smartphone App. Je alarmsysteem maakt het allemaal nóg comfortabeler.

De alarmsystemen van Inbraakveilig zijn veelal voorzien om gekoppeld te kunnen worden aan domotica en automatisatie toepassingen.

Gebruiksvriendelijk

Want gebruiksonvriendelijke of ondoordachte alarmsystemen worden te vaak niet geactiveerd. En dat is jammer. Want juist dan is je bedrijf niet meer in veiligheid. Inbraakveilig zorgt voor een sluitend concept en de meest comfortabel te bedienen alarmsystemen.

Extra comfort

Voor extra gemak én extra veiligheid. Bedien bv. het rolluik of steek het licht aan op afstand. Zo wek je de indruk dat er iemand aanwezig is. Dat op zich houdt inbrekers al op veilige afstand. Maar hoe comfortabel is het niet als bv. de lichten automatisch aan gaan?

Automatisatie

De alarmsystemen van Inbraakveilig kunnen veelal gekoppeld worden met de meest gebruikte domotica- en automatiseringssystemen: KNX maar ook Niko Home Control en andere Smart Home toepassingen voor de bedrijfsgebouwen met een privé gedeelte.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag