Een efficiënt camerasysteem begint bij een sluitend cameraplan.

De cameraspecialisten van Inbraakveilig hebben niet alleen de kennis en de ervaring maar ook de nodige tools daar voor. Het samenstellen van een camerasysteem is geen nattevingerwerk!

Zo weet je nog vóór de plaatsing van je camerabewaking wat je zult zien – en even belangrijk – wat je niet zult zien. Al in de ontwerpfase kan er dan bijgestuurd worden.  Camera’s kunnen worden toegevoegd of weggenomen of door een ander type bewakingscamera worden vervangen.

De cameraprojectie verschaft al op voorhand inzicht.

Risicoanalyse

Risicoanalyse

Om een correct cameraplan op te stellen, brengt je Inbraakveilig adviseur samen met jou alle mogelijke risico’s in kaart. Welke prioriteit je er aan geeft, bepaal je zelf. Een sluitend cameraplan begint altijd bij een goede risicoanalyse. Daarmee kunnen we het doel bepalen van elke bewakingscamera op zich – als onderdeel van het complete camerasysteem.

Het doel van de camera

Het doel van de camera

Wil je met de bewakingscamera een terrein observeren om indringers te detecteren? Of personen identificeerbaar in beeld brengen? Of wil je er alarmfuncties aan koppelen? De montagehoogte, de afstand, de lens en de kijkhoek, de lichtgevoeligheid, het type camera, enz. worden ideaal afgestemd op het doel dat de beveiligingscamera moet dienen.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag