Afhankelijk van wat je veilig wilt opbergen in je brandkast en de manier waarop ze wordt geplaatst en gebruikt, kan je kiezen tussen verschillende soorten brandkasten:

inbouwkluizen

inbouwkluizen

Een inbouwkluis wordt geïntegreerd in de muur of evt. in de grond. Daardoor valt deze minder op en is het voor onbevoegden moeilijker om de kluis te vinden.

meubelkluizen

meubelkluizen

Een meubelkluis wordt meestal ingebouwd in een kast. Door de geringe diepte past deze optimaal in de meest gangbare meubels op de markt.

privékluizen

privékluizen

Een privékluis is doorgaans een iets kleinere kluis, soms inbraak- en/of brandwering getest en/of gecertificeerd. Courante benaming gehanteerd door de Nederlandse fabrikant De Raat.

exclusieve kluizen

exclusieve kluizen

Een exclusieve kluis of luxe kluis kan zowel aan de binnen- als de buitenkant voorzien worden van een exclusieve afwerking, bv. hoogglanslak, glazen legborden, LED verlichting, hout of alcantara, enz.

inbraakgeteste en brandwerende zakenkluizen

inbraakgeteste en brandwerende zakenkluizen

Een zakenkluis is een inbraak- en brandwerende kluis die erop voorzien is om alarmsysteem-componenten in te bouwen, bv. seismische detectie.

inbraak- en brandgeteste kluizen en documentenkasten

inbraak- en brandgeteste kluizen en documentenkasten

Deze inbraak- en brandgeteste kluis met 180° opengaande deuren, zijn bijzonder geschikt voor het veilig opbergen van documenten en geld. Met optionele data-inzet zijn ze ook ideaal voor het opbergen van digitale datadragers.

Eurosafes inbraak- en brandwerende kluizen

Eurosafes inbraak- en brandwerende kluizen

Een Eurosafe kluis is een inbraak- en brandwerende kluis zoals ze benoemd wordt door de Nederlandse fabrikant De Raat.

inbraakgeteste en brandwerende archiefkasten

inbraakgeteste en brandwerende archiefkasten

Een inbraakgeteste en brandwerende archiefkast is het compromis tussen een bureaukast en een brandgeteste kluis en is bijzonder geschikt voor het veilig bewaren van grote hoeveelheden papier en documenten.

sleutelkluizen

sleutelkluizen

Een sleutelkluis is de oplossing om sleutels van deuren en autosleutels veilig op te bergen.

afstortkluizen

afstortkluizen

Een afstortkluis is de oplossing voor winkeliers en winkelketens om het personeel veilig en zonder risico’s met contant geld om te kunnen gaan.

afroomkluizen

afroomkluizen

Met een afroomkluis kan je als winkelier of winkelketen de dagomzet afromen zodat er alleen nog wisselgeld in de kassa blijft.

Sleutel afstortkluizen

Sleutel afstortkluizen

Een sleutel afstortkluis maakt komaf met “sleutel op het rechtse voorwiel” -toestanden bij garagisten en bedrijven.

sleutelkasten

sleutelkasten

In een sleutelkast kunnen sleutels op een ordelijke manier in een degelijk, met een cilinderslot afgesloten kast worden bewaard.

datasafes

datasafes

Een datasafe beschermt de inhoud van een kluis tot 52°C en zorgt er voor dat de relatieve luchtvochtigheid onder de 85% blijft.

server safes

server safes

In een server safe wordt vitale IT- of beveiligingsinfrastructuur hoogwaardig beveiligd tegen rook en gas, interne bedrijfsspionage, vandalisme, sabotage, diefstal, enz.

hotelsafes

hotelsafes

In een hotelsafe kunnen gasten hun spullen veilig opbergen. Zo voorkom je meteen onaangename situaties. Kan uiteraard net zo goed voor bedrijven, ziekenhuizen, recreatieparken, enz.

sleutelbuizen

sleutelbuizen

Een sleutelbuis wordt bv. gebruikt om de sleutel van het pand veilig in op te bergen voor de brandweer.

kluisdeuren

kluisdeuren

Een kluisdeur wordt geplaatst om een grotere beveiligde ruimte te beveiligen tegen inbraak en/of brand.

geldkisten en geldladen

geldkisten en geldladen

Een geldkist of geldlade kan meestal meteen gebruikt worden als geldtransportkist.

Lockers en lockerkasten

Lockers en lockerkasten

In een locker of een lockerkast kunnen personeel en gasten hun spullen veilig opbergen.

aanneem- en teruggavesysteem

aanneem- en teruggavesysteem

Deze kluis met een inwerp- en een teruggavevak is dé oplossing voor garagisten, autoverhuur- en transportbedrijven om veilig een 24 uur service te kunnen bieden.

wapenkluizen

wapenkluizen

In een wapensafe of wapenkast kunnen geweren en pistolen veilig opgeborgen worden, zoals wettelijk verplicht. De munitie mag ook niet op dezelfde plaats als het wapen bewaard worden.

munitiekasten

munitiekasten

Zoals gezegd moet munitie afzonderlijk opgeborgen worden in een munitiekast; al was het maar om drama’s met kinderen te voorkomen.

Te veel keuze?

Inbraakveilig helpt je met je keuze!

Vrijwel alle soorten brandkasten en safes kunnen geleverd worden met de verschillende sluitsystemen: met dubbelbaardsleutel, mechanisch cijfercombinatieslot, elektronisch codeslot, fingerprint slot – of een combinatie van deze systemen​

Vooral de veiligheidsvereisten i.v.m. inbraak en brand zullen bepalend zijn voor de uiteindelijke keuze voor een welbepaalde kluis. De “indicatie waardeberging” en de brandweerstand zijn hierbij de leidraad.​

TIP: Kluizen onder 1000 kg moeten volgens de voorschriften verankerd worden. Neem beter geen risico’s en vertrouw voor de verankering van je kluis op de ervaring en expertise van Inbraakveilig.

Contact Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag