Sleutels en sleutelservices

Tocht langs de deur?

Vooral tijdens de winter kan tocht voor wel wat kou zorgen. Die komt van de gang of van de straat. De oorzaak? Die ligt vooral bij de mindere kwaliteit van de deur. Of de spleten en speling daarrond. Kortom: een samenspel van ongunstige omstandigheden. Met onze tochtwerende veiligheidsdeuren kan je dat voorkomen.

Wat is een tochtwerende deur?

Een tochtwerende veiligheidsdeur is een gepantserde deur waar, naast inbraak- en brandveiligheidsvoorzieningen, ook speciale voorzieningen werden getroffen om de thermische afdichting verder te optimaliseren.

Zo worden er speciale thermisch isolerende afdichtingsmiddelen gebruikt. Onderaan je deur wordt een hoge-kwaliteit tochtborstel met instelbare veerspanning gemonteerd. Dat alles zorgt er voor dat tocht maximaal wordt geweerd.

Lagere energiefactuur

Tochtwerende veiligheidsdeuren zijn stevig geïsoleerd. Zo sla je 2 vliegen in 1 klap: maximale veiligheid én maximale isolatie. En zo bespaar je meteen op je energiefactuur. Dat is precies de reden waarom je de investering van een veiligheidsdeur op termijn terugverdient.

De slotenmaker

Al meer dan 20 jaar de referentie in Vlaanderen.

Dag & nacht paraat - 7 op 7

Kies uw regio: Dendermonde | Gent | NinoveLot | Knokke-Heist

Bel 052 22 21 35

Bel 09 223 02 10

Bel 054 32 37 26

Bel 02 305 83 00

Bel 050 62 14 98

Prijsaanvraag