Perfect beveiligd met mechanisch sluitwerk én met veilige elektronische toegangscontrole – en het comfort krijg je er bovenop!

Op dit vlak mag Inbraakveilig gerust een autoriteit genoemd worden. Want als één van de weinige beveiligingsondernemingen in Vlaanderen, plaatsen wij zowel sloten als elektronische beveiliging. Die knowhow kan je als klant van Inbraakveilig maximaal benutten in een elektromechanisch access control systeem.

Het is dan ook niet toevallig dat hét interessantste elektromechanisch access control systeemSALTO – bij Inbraakveilig is terechtgekomen.

SALTO access control is in vele opzichten uniek en biedt enorm veel voordelen ten opzichte van klassieke toegangscontrolesystemen.

Zo kunnen badge-lezers en codeklavieren ingezet worden zonder daar 1 cm kabel voor te moeten leggen! Lezers die met elkaar communiceren dan nog wel! En bovendien met centrale beheerssoftware! De toegangsrechten worden door de badge “verspreid” onder de lezers en de andere badges in het systeem. Ook geen zorgen over draadloos bereik dus!

Nog een voordeel is dat het draadloos elektronisch deurbeslag geplaatst kan worden op zowat alle deuren; zowel op binnen- als buitendeuren. Bekabeling is hiervoor evenmin nodig; het beslag werkt op batterijen.

Daarnaast biedt Inbraakveilig ook toegangscontrolesystemen aan met een veilige elektronische sturing van hoogwaardig mechanisch sluitwerk. Uiteraard ook centraal beheerd met overzichtelijke, gebruiksvriendelijke toegangscontrole software.

TIP: alvorens een beslissing te nemen over je toegangscontrole kan je best even kennismaken met de unieke voordelen van ons SALTO systeem.

SALTO<br />access control

SALTO
access control

Zonder bekabeling maar zonder zorgen over draadloos bereik. Nieuwe of aangepaste toegangsrechten verspreiden zich “als een virus” over het netwerk van lezers en badges. Het elektronisch beslag met geïntegreerde lezer past op zowat elke deur. Het systeem wordt aangestuurd door volwaardige access control beheerssoftware.

Elektronische sturing van mechanisch sluitwerk

Elektronische sturing van mechanisch sluitwerk

Een sluitende beveiliging met een elektronische sturing van hoogwaardige mechanische sloten. Uiteraard wordt de volledige toegangscontrole beheerd vanuit een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke software. Zowel server-client oplossingen als cloud systemen met verschillende gebruikers en zelfs verschillende sites zijn mogelijk.

Advies aan huis

Advies aan huis

Vraag vrijblijvend <br />een offerte

Vraag vrijblijvend
een offerte

Contacteer ons

Contacteer ons

Prijsaanvraag