Perimeterbeveiliging houdt inbrekers op veilige afstand. Door ze al te detecteren als ze nog maar je bedrijfsterrein betreden, wordt er al alarm geslagen nog vóór ze een inbraakpoging kunnen wagen. Zo kan je niet alleen je bedrijfsgebouw beveiligen tegen inbraak maar meteen ook goederen, machines, vrachtwagens en andere bedrijfswagens beveiligen tegen diefstal.

Bij hold-ups en overvallen kunnen paniekzenders en hold-up knoppen de interventietijd verkorten. De pakkans wordt daarmee een pak groter. Samen met een “onder dwang” of “duress” code die in je alarm geprogrammeerd wordt, voelt iedereen zich een stuk veiliger.

Behalve de detectie van inbraak en inbraakpogingen, zijn er nog andere gevaren waar je je bedrijf tegen kunt beschermen;  detecties die kunnen toegevoegd worden aan alarmsystemen.

Zo vermijden branddetectoren de veelal rampzalige gevolgen van een bedrijfsbrand. Maar ook gassen kunnen gevaarlijk of dodelijk zijn, denk maar aan propaan of butaan. Ook deze gas-detectoren zijn verkrijgbaar als systeemcomponent voor je bedrijfsalarm. Hetzelfde geldt voor waterlek-detectoren, temperatuur- en vorstsensors.

Perimeterbeveiliging

Hoe sneller je inbrekers detecteert rondom je bedrijf, hoe kleiner de kans op schade. Met perimeter detectie op je alarm kan je dus zelfs een inbraak vermijden! Bovendien beveilig je meteen de goederen en de installaties op je bedrijfsterrein.

Meer info

Overval en hold-up

Wat als inbrekers onder bedreiging bevelen om de kassa leeg te maken of de kluis te openen?  Met paniekzenders en hold-up knoppen wordt je alarmsituatie doorgeseind en de politie gewaarschuwd.
In dit geval is een doormelding naar een alarmcentrale vereist.

Brand

Een bedrijfsbrand veroorzaakt immense schade: je stocks, winkel-, productie- en bedrijfsuitrusting, je bedrijfsadministratie, … Een brand kan je bedrijvigheid bedreigen. Door rookmelders te integreren in je alarm is je bedrijf meteen beschermd tegen brand.
Bedrijven met specifieke brandbeveiligingsbehoeften of -verplichtingen kunnen bij ons terecht voor een autonome brandcentrale.

Meer info

Gevaarlijke gassen

Gassen zoals butaan, propaan en methaan (aardgas) kunnen zorgen voor verstikking en ontploffingsgevaar. Ook deze gassen kunnen gedetecteerd worden, door specifieke gas-detectoren. Ze zijn verkrijgbaar als alarmcomponent.

Bedrijven met specifieke beveiligingsbehoeften of -verplichtingen i.v.m. gassen kunnen bij ons terecht voor een autonome brandcentrale.

Waterlekken

Een waterlek kan soms sneller dan je lief is, ontstaan. De schade is al snel behoorlijk groot. Ook om deze schade te beperken zijn er waterlek-detectoren die snel reageren als er water in de buurt komt. Het zijn sensoren die aangesloten kunnen worden alarmsystemen.

Temperatuur

In productieomgevingen en in bewaarplaatsen zoals koelruimtes kan het belangrijk zijn dat er een constante temperatuur heerst. Temperatuursensoren kunnen geïntegreerd worden in je alarm. Je wordt dan ook gewaarschuwd wanneer de temperatuur een te hoge of te lage waarde bereikt.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag