Een loeiende sirene trekt soms niet de aandacht die ze soms verdient. Vandaar het belang van een doormelding naar een meldkamerof minstens naar jouw smartphone of die van je personeel, familieleden, vrienden, buren of collega’s.

Met alarmsystemen van Inbraakveilig kan het beiden. Kán maar móet niet. Want ook zonder monitoring of “bewaking” van je alarmsysteem door een meldkamer of “alarmcentrale” kan je rekenen op je alarm.

Bij verdachte detecties contacteren de alarmsystemen autonoom een reeks contactpersonen die je opgegeven hebt. Dat kan met een voorgeprogrammeerde spraakoproep, een sms of een push melding naar diens smartphone.

Een nuttige aanvulling is in dat geval een verificatiecamera. Dankzij deze videoverificatie kan je meteen zien wat er aan de hand is.

Je kan ook kiezen voor een monitoring van je alarmsysteem door een meldkamer. Dan heb je natuurlijk de zekerheid dat er gevolg gegeven wordt aan elke alarmoproep. Het zijn immers bewakingscentrales die 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bemand zijn. Want wat als jouw GSM uit staat of als er niemand bereikbaar is … ?

Waar wij het verschil maken? Bij Inbraakveilig heb en behoud je alle vrijheid om al-dan-niet een meldkamercontract af te sluiten. Je kan het dan ook opzeggen of ingaan op een aanbod van een andere meldkamer als je dat zou wensen. Het alarmsysteem blijft hoe dan ook werken.

Bij Inbraakveilig zijn alarmsystemen dus niet ondergeschikt aan een meldkamercontract.

Doormelding naar je contactpersonen

Doormelding naar je contactpersonen

In dat geval betaal je geen maandelijks bedrag voor de monitoring van je alarmsysteem. Je staat dan zelf in voor de opvolging van alarmmeldingen. De alarmsystemen kunnen alarmberichten verzenden naar telefoon- en GSM-nummers of push meldingen verzenden.

Videoverificatie

Videoverificatie

Via de camera kan je bij een alarmmelding kijken wat er aan de hand is. Zeer nuttig als de alarmmeldingen intern opgevolgd worden. Ook als je alarmsysteem gemonitord wordt door een meldkamer, kan de verificatiecamera – mits jouw toestemming – gebruikt worden om alarmsituaties te verifiëren.

Doormelding naar een meldkamer

Doormelding naar een meldkamer

Daarmee heb je de zekerheid dat er gevolg gegeven wordt aan elke alarmmeldingen. Als je hiervoor kiest, betaal je een maandelijks bedrag. Bij Inbraakveilig is dit geen verplichting. Je kan ook optionele services kiezen, bv. videoverificatie, een interventiedienst om je bedrijfspand te controleren enz.

Meer voordelen

Vertrouw de conceptie van je alarmsysteem toe aan een specialist. Vertrouw op Inbraakveilig.

Contact

Contact
Prijsaanvraag