Nieuwe camerabewaking in de Cloud

Iedereen helemaal in de wolken!

Nieuwe camerabewaking in de Cloud

Waarom camerabewaking in de Cloud?

Da's simpel!

Niks is namelijk veiliger en zekerder! En het delen van live en opgenomen video is hiermee écht van deze tijd! Je deelt met wie, wat je ook maar wilt, op een hedendaagse en eenvoudige manier.

Dat wil ik zien

Je social media Apps die je dagelijks gebruikt, je e-mail, je administratie, … ; tegenwoordig gebeurt het eigenlijk allemaal in de Cloud. Waarom zou dat voor jouw camerabewaking anders moeten zijn?

Cloud services zijn immers op-en-top cyber secure. En voor je camerabewaking komt daar nog bij dat er geen fysieke opnameapparatuur is die gestolen of vernield kan worden!

Even delen?

Zo gebeurd!

Geen ingewikkeld gedoe meer met USB-sticks of harde schijven. In een klik, deel je razendsnel camerabeelden met wie je maar wilt.

Heeft je bedrijf verschillende vestigingen? Ook daar biedt je Cloud camerabewaking veel voordelen. Filialen of sites kunnen immers in een handomdraai worden toegevoegd – net zoals gebruikers en hun bijhorende rechten.

Beheren, bedienen, delen; het kan natuurlijk allemaal vanaf je smartphone, tablet, PC of laptop!

Je bewakingscamera wordt een slimme sensor

Eender welke camera!

Nog een voordeel van onze Cloud oplossing! De meest gesofisticeerde bewakingscamera’s zijn hier niet nodig. De intelligente videoanalyse met eventuele waarschuwingsfuncties; die zitten namelijk ook in de Cloud!

Security en business analytics, zelfs met analoge camera’s, het kan! Stel je voor: personen-telling, indringingsdetectie, objectdetectie met bewakingscamera’s van 10 jaar oud … !

Naadloze integratie

met onder meer Salto KS toegangscontrole

Grenzeloze mogelijkheden en toch rustgevende eenvoud; dat krijg je als je video- en je toegangscontrole-oplossing elkaar ontmoeten in de Cloud en perfect aansluiten op elkaar.

De slimme sloten van het Cloud based en draadloos Salto KS toegangscontrole systeem kunnen zo perfect bestuurd en bewaakt worden vanuit eenzelfde app!

Zo kan je via je app even de camerabeelden checken wie er voor de deur staat om dan snel en eenvoudig de deur te openen op afstand als je dat wilt.

Soms is een investering in camerabewaking opname en Video Management Software een dure aangelegenheid. Dit maakt onze Cloud-oplossing net zo interessant. Je moderniseert er je camerasysteem mee in no time! En bovendien helemaal future-proof!

Flexibel, snel uitbreidbaar, én je kiest je opslagcapaciteit – van 7 dagen tot 5 jaar. Ook de intelligente features kan je per camera tijdelijk of permanent activeren. Van vrijheid gesproken!

Allemaal goed en wel

Maar als de verbinding wegvalt met die Cloud?

Ook daar is aan gedacht. Onze camerabewaking in de Cloud houdt de beelden voor 48 uren vast! Lokaal en evenzeer veilig.

Als de verbinding herstelt, synchroniseert alles weer automatisch. Sabotage van de internetverbinding? Dat feest zal niet doorgaan!

Je kunt dus altijd gerust op beide oren slapen!

Meer weten over je camerabewaking in de Cloud?

Contact
Prijsaanvraag