Als je jouw bedrijfspand of jouw zaak wilt beveiligen met een videofoon of parlofoon, zijn er een paar zaken die je best eerst even in overweging neemt.

Vanzelfsprekend het budget dat je er aan wilt besteden. Maar ook over de manier waarop je jouw videofoon- of parlofoon-systeem wilt financieren denk je best even goed na.

Afhankelijk van je financiële situatie en je investeringsbehoeften, kan Inbraakveilig een formule uitwerken die met al deze factoren rekening houdt.

Als startende ondernemer – maar ook als gevestigde onderneming die belangrijke investeringen in het vooruitzicht stelt – kan je je voordeel doen met een huur, leasing of renting formule. Je houdt dan meer eigen middelen ter beschikking door niet zelf de aankoop van je alarm te moeten doen. Zo kan je investeren in andere zaken.

Ook onze ALL-INbraakveilig formule kan de oplossing bieden. Je parlofoon of videofoon wordt dan eigenlijk een dienst die aan jouw bedrijf geleverd wordt. Je ontvangt dan m.a.w. een maandelijkse kostenfactuur – die dus niet op de balans van je onderneming komt. Met deze all-In formule heb je de zekerheid dat je altijd op je parlofoon of videofoon kunt vertrouwen – zonder onverwachte kosten.

De aankoop van parlofonie of videofonie kan natuurlijk ook nog altijd de juiste keuze zijn, eventueel in combinatie met een klassieke financiering zoals een investeringskrediet.

Meer over ALL-INbraakveilig

Ook het onderhoud van je parlofoon- of videofoon-systeem kan een onderdeel zijn van van onze flexibele formules.

Zo ben je er zeker van dat je systeem altijd in optima forma blijft. En tegelijk vermijd je onverwachte kosten.

* Dit geldt uiteraard niet altijd voor de ALL-INbraakveilig formule omdat daarin ook de diensten zoals meldkamerdoormelding, onderhoud, e.d. opgenomen kunnen zijn in de overeenkomst.

investeringsaftrek
voor parlofonie en videofonie

De investeringen in een parlofoon of videofoon kunnen, naast de gewone afschrijvingen, van een bijkomende aftrek van 20,5% genieten, namelijk de “Aftrek voor investering”.

meer info

aftrek van beveiliging
als beroepskosten

Ook de kosten voor het leveren van bepaalde beveiligingsdiensten zijn aftrekbaar als beroepskosten, tot 120% (in plaats van 100%).

meer info

Door de beveiliging van je werkomgeving te verhogen, beperk je niet alleen het risico op diefstal, inbraak of een overval maar ook de financiële gevolgen ervan. Bovendien creëer je een zorgeloze werksfeer voor jou en je werknemers.

Contact

Contact
Prijsaanvraag