Vanzelfsprekend wil je graag altijd perfect beeld van je camerabewaking op je bedrijf, zowel overdag als ’s nachts.

Twee belangrijke zaken
zijn daarbij super belangrijk: resolutie (het aantal pixels) en lichtgevoeligheid (lux-waarde). Want als je daadwerkelijk iets wil zien, en scherp genoeg, kies je beter voor de kwaliteit van een professioneel merk dan voor de eerste-beste camera oplossing in een doe-het-zelf zaak.

Beeld je even in dat een inbreker, in het donker, recht in je bewakingscamera kijkt, maar je houdt alleen een wazig beeld over waarop hij onherkenbaar is … De kans om de dader te vatten, wil je niet vergooien; net daarom investeer je beter in kwaliteit.

Resolutie

In functie van de opstelling en de (lens) kijkhoek, heeft je bewakingscamera een bepaalde resolutie nodig om bv. personen en nummerplaten herkenbaar in beeld te kunnen brengen. Afhankelijk daarvan stellen we hoge resolutie bewakingscamera’s voor: 12MP (megapixels), 4K-UHD, 6MP, 5MP, 4MP, Full HD en HD – of thermische camera’s voor feilloze detectie.

Meer info

Lichtgevoeligheid

Elke bewakingscamera heeft een bepaalde lichtgevoeligheid. Die bepaalt of een camera nog een voldoende kwalitatief beeld kan produceren bij een bepaalde graad van duisternis. Een ingebouwde infrarood straler kan een oplossing zijn. Extra lichtgevoelige “Starlight” beveiligingscamera’s kunnen dan weer nog kleurbeeld genereren in quasi donker.

Meer info

Cameratechnologie

Er zijn beveiligingscamera’s op de markt met verschillende technieken en technologieën. IP (netwerk) camera’s, HD-CVI, HD-TVI, AHD, HD-SDI,… Elke technologie heeft wel zijn voordelen. De camerabewakingsspecialisten van Inbraakveilig stellen je de meest gunstige technologie voor in functie van je beveiligingsnoden en je concrete situatie.

Meer info

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country

Vertrouw de studie van je camerabewaking toe aan een specialist. Vertrouw op Inbraakveilig.

Ook voor thuis bieden we de beste beveiliging met camerabewaking.

Prijsaanvraag